n. Glad tjej:)

Vill bara berätta för alla hur kul dag jag har idag!:)
( vill också säga att t ex terese va helt ledig idag, tycker synd om henne som inte får ha lika skoj och lära sig lika mycket som mig:/..ska nog kanske kanskeeee dela med mig av mina nyaste kunskaper till henne sen:) )

Hade först svC-tal, det va jättekul:) gick skitbra:D bara 2 min för kort, men va gör det om 100 år
Sen hade jag hål mellan 11-13.30, då hade jag en ypperligt tillfälle att göra bort läxor och studera olika kuliga ämnen:) gjorde det,not

Nu har jag äntligen dagens sista (och andra) lektion.. Engelska C i 2 1/2 timma :D helt sick va mycket man får lära sig då! Fick även ett oförberett test nyss, det va intressant och lärorikt:) Jag lärde mig iallafall att jag borde lyssna mer på lektionerna..



Sen har jag ungefär 2 min på mig att äta middag för det är jobb som gäller direkt efteråt, men vaddddåååå..


..JAG HAR EN SKITKUL DAG IDAG:) och imorn äre ju valborgs, då taggen på topp och det grillas på mb :)

Puss&Kram:)


t. plopp

Då var fredagen spikad och det känns bara bra! :)
Imorgon är jag hel ledig från skolan men det blir ingen vila för mig inte. Jag och pappa ska ta några vändor till soptippen. Det är helt sunkt hur mycket onödig skit man sammlar på sig under åren.

Ska ha lite onsdagsmys med Jompa nu, vi ska se Avatar :) hoppas bara att det inte blir lika mycket handsvett som när jag såg den på bio haha, var lite rädd att jag skulle trilla ner från de där svävande bergen :]
tjippp !

t. There's no one like you

- du är min kärlek.

t. after after ski hehe :)

Det har varit en superbra helg :) Lördagens temafest var kingeling! Söndagen var inte heller dålig eftersom jag blev bjuden på årets första grillning hemma hos Jompa, mums:)

Här är lite bilder som fanns på kameran



hehe Adam ligger 90 år före alla andra ;)









n+t. fel sms: Sex med pappa?

Till: Mamma
Sms: Bara så att du vet så ligger jag med din man!
Svar: Med din pappa?

Förklaring: Nej, självklart ligger jag inte med min pappa! Hade haft en hemligt förhållande med en kille som va gift. Efter några bråk med honom så blev jag så arg och skulle skicka ett elakt mess till hans fru, då istället av ren ilska så va jag för snabb och hann inte ändra utan skickade till min mamma. Det blev lite komiskt faktiskt. Hon fattade såklart att det blivit fel.

/Annika



Till: Ett nästan ligg
Sms: Du måste bara höra om färskingen. Han fick inte upp dicken :) Låg som en lite räka.
Svar: Kan bero på att det var en Ödla som försökte få upp den.

Förklaring: Skickade till killen med slaka pillen. Det var menat som ett skojigt sms till min kompis men nu blev det taskigt. Vi har inte hörts mer vilket var synd för det var inte menat att det skulle bli så här. Skämdes gjorde jag med all rätt.

/Tea


n+t. like a BOSS


t. little bird, how are you feeling?

Ibland när jag inte har något annat för mig leker jag med pippi. Hon blir faktiskt fin på bild tycker jag :) Synd bara att hon biter så hårt.
Spelade in då pippi gjorde det hon gör bäst: piper. Det resulterade med att hon var efter mig hur länge som helst. Hon trodde nog att jag var en fågel, kanske hennes blivande partner.

 


t. fredag, lördag och söndag

I fredags blev det lite grilling vid älven, skitmysigt :) Pinnbröd is the shiit!





****

Igår lördag blev det att stå i garderoben på folkparken. Det var rätt lugnt där, inte så himla mycket folk. Vi fick inte bara hänga in kläder utan dela ut ostar också, de ni ;)


Såhär stilig var Adam! :) Skjortan var inte så fin på mig, men ville iaf ha på mig flugan!


Jag är en trendskapare

tadaa

Kl 1 på natten då spöktimmen var slut drog vi till Marr där festen va! Där fanns det många fina människor :) och någon hade trampat i bajs :O

Var iväg till mitt blivande hem i kåge och bytte till sommardäck. Jag måste skaffa en gris när vi flyttar.

Ikväll ska Nina få en ny hårfärg, jag ska se till att det blir skitsnyggt ;)


n. och så önskar vi....

UPPEHÅLL med snö/regn nu en halvtimma framåt va? Då hinner jag iallafall cykla hem från stan innan snön vill anfalla mig igen:)

Hade jätteeeee kulig kväll igår med grillning :D
vi var en salig blandning av trevliga människor. Diggade min, therese, emma och adams spionering på vitberget...på precis ingenting^^

Extra kul va det också att träffa kalven, erik och warg som det va ett rätt så bra tag sedan man sågs!:) Dom lovade även att komma utklädda till Innerviks byagård nästa helg den 24e då vi styr upp tema-fest/houseparty;D After-skii komigen nu:D 
Måste nog börja sprida runt de bland trevliga randoms nu så vi blir nå folk då..:]




Ne, nu ska det va uppehåll ett tag så ska jag cykla hemåt, Sen blir det fest på sb och vidare:D måste ju gratta plast pappan!! (therese fader Anders)

OCH OM NÅN KÖR IKV, ring mig vettja och informera om de




Puss och hej, konstiga tjej. Du gillar väl också leverpastej?
:]


n. torsdagkväll

Ojasn, nu regnar det för fullt här på tuvan;O blir ändå bra, då försvinner snön!

Igår va det en awesome kväll med adam och även terr en stund! Vi lagade mat tillsammans eftersom ja inte ha nå föräldarar som gör det åt mig... :( Sen blev det en tur till bergsbyn (med väääärldens räddaste vovve, helt sjukt) och där åt vi ÅRETS FÖRSTA MJUKGLASSSSS :D:D dajmkulor och kolasås hamnade på min glass:) Ville va lite wild and crazy eftersom jag aldrig tar nå annat än lakrits sås+ lakrits strössel :]

Sen lämnade terr oss och jag och Adam såg Max Payne som vi hade hyrt. Den va bra... som alla andra gånger jag ha sett den:P
Kändes däremot inteeee okej att skjutsa hem adam mitt i natten, men han är skyldig mig nått bra ha jag kommit fram till så det är lugna puckar!:)











Nu är det en projektrapport som ska skrivas fort som fan, ska va inne imorn. Mina kompanjoner är de ovan nämnda, surprise:) Mot adaaaaam, TJING

t. smile and shine :)

hehe hittade en klasskompis och en föredetta klasskompis liggande på köksbordet idag. Stiliga p-ojkar!

Sov så jävla gott i natt. Kan inte minnas sist jag sov så gott :O
Missade pizzan idag på skolan. skit. matkön var för lång, det var inte bara jag som ville ha pizza. Nog för att jag just hade ätit frukost men ändååå
Var förbi Fannie på Sax&Kam idag. Hon fixade en frilla som jag troligtvis ska ha på balen :) Trodde aldrig det skulle gå att göra en fin "boll" av de lilla hår jag har. Fannie måste ha magiska händer ;)






t. hoppsan

Sökte visst till två hörskolor för fem minuter sen. Jag som inte ens vet om jag vill bli antagen.. aja det skadar ju inte att söka :)

Fick se Nina i hennes balklänning idag, hon passade jätte bra i den! :) Tänk vilken tur Sam har som får gå med den bruden ;)
Fick veta att min klänning kommer om ca en vecka, det känns lite spännande om den ska passa eller inte :]

t. monopol

Spelade spel med Jompa igår. Han fick välja spel och det blev monopol. Det blev inga jubel från mig och har faktiskt aldrig spelat ut en omgång Monopol :O Men vad gör man inte för sin pojkvän :) ( och att motstå hans puppyeyes är näst intill omöjligt)
För mig blev det mest att sitta i finkan tills jag blev less att spela. Under tiden köpte Jompa centrum och stureplan för hela slanten!


t. utflykten



Vägen till happis

Turister i Finland

Resultatet av besöket i Finland 

Resultat av besöket i happis

n. bye for now

Det är med brustet hjärta som jag går och lägger mig. Min sista natt i götet...suger hårdare än hårdast och det är fan HÅÅÅÅRT. Vem vet när jag får träffa skruttungen igen, uschhaaa

Att se framemot och tagga till tusen är dock att komma hem och krama alla goa norrlänningar igen!:D:D Känns däremot som att jag kommer fara i t-shirt & kofta och komma hem till en vintervärld av täckjackor?;O vägrar i steeeeeen, Ska gå vårklädd om jag så ska frysa häcken av mig,YES:)


Godnatt göteborg,godmorgon skellhell:)


t. Haparanda!

Drar strax iväg till Haparanda! Ska hämta upp syrran och David i Lule, det blir najsnajs :)
Ikea och skopunkten är spikat :)

n. mot plurret

Det är tokvarmt ute och solen skiner:D men bara för det ha jag och emma planerat in att bada på badhuset idag, hehe fantastic

Börjar kännas lite stressande att va borta så här länge, jobbet ringer och ringer... jag undrar vad dom tänker egentligen? "Jaha, hon är i götet? Jamen även om hon säger att hon kommer hem på söndag så kanske hon är lite virrig... Hon vill säkert jobba idag ändå:D:D:D:D" åhharree


Nu drar vi mot plurrrreeeet, hej och hå:) :*







t. dagen






Sigge e söt :$

Sitter och ser lite o.c såhär på kvällen/natten. Väntar på att Jompa ska komma hit så vi kan mysa. Han skulle bli sen, eller rättare sagt tidig därför kryper jag nog ner i sängen några timmar före honom.
Jobbsökandet gick inte världsbäst men har iaf försökt på några fler ställen. Hoppas någon vill ha miiig!
Snart kommer Nina hem från Göteborg :) Det blir naajs, hon verkar då ha det bra där som tur är :) Börjar sakna flickan en aning. Det blir av att umgås! :D

t. SMAAAL BRUD

Jag och jens ska börja på cirkus! Fast bara om jag får in min knytnäve i hans näsborre.


n. Påsktjoller

Kvällspyssel, försenat påskfirande



hehe vackert!











t. yes

Hämtade min fina blå kamera idag. Köpte en kameraväska också, den kanske inte var den snyggaste de hade i butiken men den har sin charm :) När jag hade hämtat kameran på expert och kört hem kom jag på " FAn jaghar ju ingen nyckeeeel!" så går det när man byter till skinnjacka. Efter att ha ätit lite Geisha choklad kom jag på att det finns en stad där man kan gå i butiker och kanske hitta något fint. Då raceade jag iväg till ursviken och kidnappade min hostande pojkvän!
Efter att inte hittat någonting alls köpte vi världens godaste pommes på frasses sen drog vi hem
sNIPP sNAPP sNUT sÅ VAR DENNA sAGA sLUT

På tal om att inte hitta någonting på stan så funderar jag på om man måste börja såga av lite kroppsdelar för att kläderna ska passa. Idag fick jag vara med om att min häl var för stor för komma sig i ett par byxor??? De har jag då aldrig varit med om förut. konstigt.konstigt.

blublubluu :P:|:P

Imorgon ska jag förvandla mig till fotografTERR och ta massor med bilder! En till sak som händer är att jag ska få ett sommarjobb ;D ....eller det är då vad jag har planerat ;)


n. sol i sinne glad inne

Tjoho:) Igår hade jag och emma en helmysig dag i staden. Hittade bland annat en snygg jeansjacka som ska börja användas flitigt framöver ha jag tänkt, för när jag kommer hem är det bäst för vädergudarna att snön är väck och solen steker på som den borde! Köpte även en ny bikini (hade inget val...) Lovade emma att vi skulle bada när jag är här nere så jag glömde naturligtvis bikinin hemma i skell.. Men nu är en ny införskaffad, Rosa/korall i färgen:) pappa betalar, heeeh

På kvällen stack vi ut för en löparrunda, CrAZYYY lilsis! Hon är ju inte dålig på springa den lilla loppan :D


Idag skiner solen och termometern visar just nu 14 grader, LOVELY:) Kom just tillbaka från stan, ha varit och sett bio med Emma. Prinsessan och grodan. Den va king, haha:)








































Nu ska vi koka och måla ägg, sådär lite i efterskott^^
Puss&Kram:)







vill börja se sånt här även hemma väldigt snart:)



t. hallå hallå

Är hemma igen efter att ha friat påsk i Kraddsele. Det blev allt några trevliga dagar i Jompas stuga :) Nu följer jag alla SVT's serier eftersom att de var de enda kanalerna som vi kunde hitta där i skogen.

Kvällen har bestått Anna, Marr och Adam. Vissa lekte hjältar(?) med ägghalvor på huvudet, andra slog rekord på mobilspel. Jag har blivit insprierad av ny musik också!

Hoppas min blåa kamera kommer imorgon :) Nattii

n. GöteboRRRRg

Kom fram levande till götet igårkväll:) Resan gick fortare än någonsin. Kan ha att göra med att jag bara hann just så¨pass sätta mig på planet arlanda-göteborg innan jag somnade, vaknade av att piloten försökte döda oss alla (kändes som en redig landning!)..

Kan inte beskriva känslan hur det är att komma gåendes ner för trappen på flygplatsen och se en liten unge skina upp som en sol för att sedan kuta mot en och kasta sig i ens famn!! Har saknat lilla skrutt-emma så sjukligt mycket!
hon får btw inte växa en cm till;O gillar henne bättre som en lillflicka:]

Idag har det varit en annorlunda och hur galet najs dag som helst! Innan jag stack hit till götet så hade min kusins kille snackat med en kompis till honom (som är göteborgare) om att jag är en vilsen norrlänning som säkert skulle uppskatta sällskap av någon när jag är här nere. Efter lite byte av teleonnummer förra veckan så har jag och den här göteborgaren smsat en hel del och tillslut kommit fram till att om vi skulle hinna ses så va det idag som va enda chansen. Han är i lumpen och skulle tillbaka dit nu ikväll så...

Och det är precis vad jag ha gjort idag, umgåtts med världens trevligaste göteborgare:D va en aning spännande att hooka upp sådär med någon man aldrig sett irl ens, men vadå, du lev bara en gång!:D
Det blev världens längsta runda runt i gbg innerstad för att sedan landa på ett mysigt fik! Sen hann vi inte så mycket mer utan vinkade av honom på centralstationen och nu har han stuckit tillbaka till militärlivet:P

En awesome dag må jag säga:) Imorn blir det nog dra stan med emmsan


puss och kram. Saknar alla pluppar i skell däremot.....
saknar inte snön och kylan, Gillar bar mark och +12 :D

n. sunshine

Wiho, solen lyser och det droppar därute :D
Har bara kvar 4 timmar på jobbet, sen ikväll skulle ja och Adam styra nåt, är nån sugen på att underhålla oss så är det bara att höra av sig:D:D




2 Dagar till GÖTEBORG !



Tjing!

RSS 2.0